Om Globeteam

Lifetime – Single sign-on med Facebook

banner

Lifetime er en af Storbritanniens største udbydere af offentligt støttede uddannelses- og træningsforløb til privatpersoner og ansatte hos virksomheder inden-for bl.a. service- og sundhedssektoren. Konkurrencen med andre, lignende udbydere er skarp og for at differentiere sig, ønskede Lifetime at tilbyde deres ca. 15.000 årlige kunder single sign-on til alle applikationer på virksomhedens e-læringsportal. Globeteam implementerede en løsning baseret på føderationsproduktet Safewhere*Identify, som foruden single sign-on giver portalens brugere mulighed for at anvende eksisterende login-oplysninger fra deres Facebook-profil.

Læs case

quote_icon

Globeteam’s consultants are leading federation experts and have helped us implement a highly flexible solution that allows us to offer our learners easy access to progression information and e-learning materials throughout their learner journey. We see the solution as part of a wider Identity and Access Management strategy, where Identify will be used as a platform for all systems where appropriate.” Dan Hemming, Technical Architect, Lifetime

Løsning

Globeteam tilbød Lifetime en løsning baseret på føderationsserveren Safewhere*Identify, som distribueres fra Globeteams datterselskab Safewhere. Identify under-støtter et bredt spektrum af login-metoder fra bruger-navn/password til sociale logins som fx Facebook og LinkedIn.

Løsningen giver Lifetime mulighed for at tilbyde forskellige login-metoder som basis for adgang til deres forskellige applikationer. Efterhånden som Lifetime ønsker det, kan de udvide antallet af login-muligheder. Med en føderationsløsning har hver bruger kun én identitet, som fungerer på tværs af alle systemer, og derved bliver brugeradministrationen centraliseret et sted.

Projektets resultater

I samarbejde med Globeteam har Lifetime implementeret en løsning, som giver deres kunder mulighed for at bevæge sig på tværs af de forskellige applikationer på e-læringsportalen med kun et enkelt login. Foreløbigt har Lifetime implementeret single sign-on med brugernavn/password og med Facebook. Det giver en meget større tilgængelighed for brugerne, hvilket er en væsentlig konkurrenceparameter for Lifetime.

Lifetime har samtidig fået en løsning, som passer ind i virksomhedens vision om at udbrede single sign-on til mange flere af deres systemer og applikationer – også for medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere – da løsningen nemt kan skaleres.

Næste planlagte skridt er, at Lifetime’s medarbejdere skal kunne tilgå e-læringsportalen samt en OpenID-baseret applikation hos en samarbejdspartner med de login-oplysninger, de i forvejen anvender på det interne netværk.

 


Banedanmark – Fra vision til teknisk løsning

Trafikstyrelsen har pålagt Banedanmark at indføre en mere ensartet og gennemsigtig praksis for tilstandsvurdering […]

Odense Kommune – Ansatte logger på med NemID

I Odense er det ikke kun borgerne, der skal betjene sig selv via nettet. […]

Ennova tilbyder kunderne en sikker og brugervenlig SSO-løsning

 – uden at flytte ressourcer fra kerneforretningen Ennova, som er blandt de største aktører […]

Nordic Aviation Capital – Skyen som springbræt til global vækst

Nordic Aviation Capital er på få år vokset fra meget få til nu 115 […]

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Navn:

E-mail:

Virksomhed:

Emne :

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?