Om Globeteam

ALK – BYOD Management løsning til iPads

Den danske medicinalvirksomhed ALK har sit største marked i Tyskland. Den tyske forretningsgren ønskede at investere i udvikling af en mobil CRM løsning til deres sælgere for at give dem mulighed for at lukke en sag nu og her – i stedet for at vente til de er på kontoret igen. Resultatet er blevet en web-baseret applikation, der afvikles på iPads, og som samtlige sælgere er udstyret med.

Læs case

quote_iconI dag er MDM løsningen hos ALK, der startede som et pilotprojekt med 80 brugere, blevet en succes. Vi ser et stigende behov for mobile enheder i forretningen.” siger Arne Ploug, Systems Manager, Global Business IT.

Udfordring

ALK anvender Microsofts SCCM 2007 til administration af deres windowsklienter, og ønskede at holde deres klientadministration i samme konsol, uagtet at det var mobile devices eller pc’er. ALK ønskede dette ud fra den betragtning, at jo færre systemer, der er at vedligeholde, desto lettere er den administrative byrde. Ligesom de samme medarbejdere vil kunne varetage driften, uanset hvilke klienter medarbejderne anvender i deres daglige arbejde.

Løsning

Løsningen er et add-on til ALK’s eksisterende management system til windowsklienter (SCCM 2007) og er udviklet og implementeret i samarbejde med Globeteam.

I samarbejde med ALK implementerede Globeteam et Mobile Device Management (MDM) system til at håndtere ”Asset Management”, softwareopdateringer og remote-supportere de tyske medarbejdere rundt omkring i landet. Systemet er et add-on til ALK’s eksisterende management system til windowsklienter (SCCM 2007), så SCCM konsollen i dag anvendes til administration af alle pc’er samt mobile klienter. Opgaven bestod i installation, infrastrukturopsætning (netværk, reverse-proxy) og overlevering af systemet ”Mobile Management for SCCM” til det ansvarlige it-personale.

Fordele

ALK har opnået et system, der kan varetage driften af medarbejdernes klienter fra samme SCCM konsol, uanset om det er mobile devices (iOS, Android, Windows Mobile) eller almindelige windowsklienter. Mobile Device Management systemet konfigurerer medarbejdernes device med exchange og VPN settings, password-restrictions og secure wipe policies i tilfælde af, at enheder bortkommer.


Aqoola – Unik løsning til håndtering af faktura

Aqoola så et hul i markedet for et par år siden og investerede i […]


RPC Superfos – Sparer 44% på driftsbudgettet

Med et skifte af sourcingstrategi og opbygning af egen Service Desk funktion, har it-organisationen […]


Lundbeck – Klientoptimering giver målbare gevinster

Medicinalfirmaet Lundbeck ønskede at øge produktiviteten for hver medarbejder med 15 min. om dagen […]


Lifetime – Single sign-on med Facebook

Lifetime er en af Storbritanniens største udbydere af offentligt støttede uddannelses- og træningsforløb til […]


Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Navn:

E-mail:

Virksomhed:

Emne :

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?